Хотел на кандидат-кмет изгоря в Първомай

https://mreja.bg/senzacionno/hotel-na-kandidat-kmet-izgorya-v-parvomay-2/64587 Mreja.bg
Хотел на кандидат-кмет изгоря в Първомай


Хотел, а не медицински център, каквато беше информацията от полицията, е изгорял снощи в Първомай. Двете сгради са в общ двор и са собственост на съветника и кандидат за кмет на общината Митко Хубинов.

"Половин час след полунощ съседи ми съобщиха, че хотелът ми гори. Унищожени са 10 стаи и апартамент. Щетите са огромни", заяви самият той пред "24 часа". Според него става въпрос за инцидент. На паркинга между хотела и центъра е бил паркиран микробус на строители.

Неизвестно по каква причина возилото се е самозапалило, тръгнало е на собствен ход и се е врязало във врата на хотела. Вторият етаж е изпепелен, пожарникарите са спасили първия, където са аптека и складове. Хотелът е нов, пуснат е в експлоатация през 2009 г. Хубинов се надява, че камерите ще покажат какво точно се е случило.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.