Хороскоп 2020 - Телец: Промени в живота, любовни игри

https://mreja.bg/senzacionno/horoskop-2020-telec-promeni-v-zhivota-lyubovni-igri/75156 Mreja.bg
Хороскоп 2020 - Телец: Промени в живота, любовни игри


Вие напълно ще промените живота си през 2020 г. Отлична ще е работата ви, любовта се подобрява, здравето е прекрасно. Най-важни ще са духовността, вашият имидж, пътуванията в чужбина, обучението, еволюцията, религията.

На Телците силно ще повлияят двете слънчеви затъмнения през годината, особено в любовта.

 Философията за живота ще е ключова. Ще погледнете по нов начин на нещата и ще си промените отношението. Интелектуалното ще надделее над фриволното. Внезапни промени ще възникват често и ще ви разтреперват, но ще се научите да приемате радикалните и неочаквани обрати без страх и да се чувствате комфортно с тях. Промените ще бъдат положителни.

Любов

Любовта ще ви носи повече удовлетворение като цяло. Ако сте двойка, 2020-а ще бъде година на избор и промени, в която може да направите още по-перфектни отношенията си или да смените партньора. Ако не сте семейни, ще имате голям успех с противоположния пол и една от връзките ще се окаже важна и сериозна. Съветът е, когато тя се появи, да я оставите да тече бавно, без никаква принуда. Изчакайте да минат месеци, за да опознаете добре въпросната личност, без компромиси.

Вие сте консервативни в любовта и търсите много специален човек от вашата ценностна скала, със същата философия за живота, от класа и с добра социална позиция, за да можете да го показвате на всички. Искате да се учите от него. Това може да е вашият учител, ментор или шеф.

От друга страна, най-вероятно ще поддържате две връзки едновременно. Едната ще е с по-възрастен човек от сой, образован, който ще ви даде стабилност и фокус; другата ще е свързана с голямо сексуално влечение. Отделете време да направите избор. Въпросните личности ще ви бъдат представени от приятел или ще ги срещнете в университета. Може да бъдат чужденци или свързани с чужбина.

Социален живот

През 2020 г. ви очакват по-спокоен социален живот и по-малко забавления. Ще излизате с обичайните си приятели, за да разговаряте, да философствате за живота и смъртта, за бъдещето си. Повече ще ви привличат интелектуалните срещи, отколкото купонясването с приятели.

Работа

2020 г. ще бъде чудесна за бизнеса ви, който ще е най-важното за вас. Професионалният успех идва от април, но ще изисква много усилия. Ще ви предложат важен пост, но и ще изискват пълна отдаденост в замяна. Ако си търсите работа, насочете се към търговия, реклама, пиар, транспорт, технологии. Въпреки че това няма да е необходимо, защото работата сама ще ви намери.

Вашите таланти ще карат хората да се сещат за вас, когато наемат някого или търсят съдружник. Имиджът ви е чудесен и ви смятат за много интелигентен човек. Вашите шефове, родители, баби и дядовци ви вярват и са готови да ви помогнат да стигнете далеч професионално. В края на годината може да дойдат повишението и успехът, за които толкова сте мечтали.

Пари

През новата година ще сте добре финансово, без строги ограничения. Ще печелите добре, но без излишества. Не се очертават промени. Важното е, че ще си покривате сметките и житейските разходи. Ако искате да инвестирате в някакъв бизнес, проучете го много внимателно преди това, защото може да загубите всичко.

Въпреки че в професионален план ще се справяте много добре и ще бъдете повишени, няма да го усетите финансово преди края на годината и началото на следващата. Ще работите, за да берете плодовете през 2021 г.

Семейство и дом

Връзката ви със семейството е добра. Ще ви е уютно у дома и нямате никакви намерения да сменяте жилището. Обичате къщата си и въпреки че ще пътувате много през цялата година, няма да отидете да живеете другаде.

Двете слънчеви затъмнения през 2020 г. ще засегнат фамилията ви, особено вашите родители. Грижи ще ви създават тяхното здраве и връзката им. Няма да се разбират много добре, може и да се изнесат от вкъщи.

Ако искате да правите ремонт у дома, изчакайте до август.

Здраве

Здравето ви ще бъде отлично през 2020 г. Ще имате много енергия, ще се чувствате силни и няма да се разболявате. Няма да хванете вируси, а ако сте имали заболяване предишната година, то ще изчезне напълно.

Ще искате да промените външния си вид, така че ще започнете добра диета и ежедневни упражнения. Ще свалите килограми и ще си смените стила на обличане. Имате нужда да промените начина си на живот, да станете по-активни, да бъдете във форма и красиви. Слабото ви място са шията и гърлото. Грижете се за тях възможно най-добре.

Лична еволюция

През 2020 г. ще преосмислите ценностите си, убежденията си, образа си... Променяте се с гигантски скокове. Сменяте приятели или разширявате списъка с най-близките си. Ще се наслаждавате на духовни разговори.

Но тук големият губещ ще бъде вашият партньор. Толкова много ще се промените, че той ще изостане и няма да приема новия човек, в който се превръщате. Вероятно ще смените партньора, особено ако не сте женени, и новата любов, която влиза в живота ви, ще бъде такава, каквато искате да бъде.

НАЙ-ЩАСТЛИВ МЕСЕЦ

Ноември ще бъде най-добрият месец за Телеца през тази година. Взаимоотношенията ви се успокояват, ще живеете в хармония и увереност. По отношение на работата това е изключителен месец. Всичко се променя, проблемите най-накрая се решават, дните са от добър по-добър... Извадете шампанското, за да празнувате.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.