Георги Павлов с научен труд, оценен в цял свят

Дете ни накара да се чувстваме горди, че сме българи!

https://mreja.bg/senzacionno/georgi-pavlov-s-nauchen-trud-ocenen-v-cyal-svyat-4/137388 Mreja.bg
Георги Павлов с научен труд, оценен в цял свят

Дете ни накара да се чувстваме горди, че сме българи!

Отново българче ни накара да се чувстваме горди, като създаде уникален сайт в помощ на деца в неравностойно положение. Продуктът на Георги Павлов помага на децата за тяхното интелектуално развитие, чрез забавни математически игри.

Георги е на крехката 15-годишна възраст, когато се захваща с тази нелека задача. Момчето е вече на 16 години и неговия проект в сферата на науката вече е факт.

 

Психолози в учебното заведение, където учи първи забелязват, че изобретението му прекрасно работи в помощ на деца с аутизъм. Преподавателите му веднага споделят с колеги от различни асоциации работещи с деца със специални потребности и резултатите са изненадващо ефективни.

 

От известни международни сдружения за деца в неравностойно положение веднага започват да използват уникалния сайт създаден от Георги Павлов. Той им го предоставя напълно безплатно, за да може повече деца по света да имат достъп до него и да се чувстват модерни, умни и успешни.

Всичко в този сайт е подбрано с идеята децата да обикнат математиката, да не се плашат че е трудна и да усетят, че е забавна, защото според Георги всичко е математика. Той ще продължи да работи в тази насока, защото вижда колко деца са ощастливени от работата му.

 

Затова точно деня на детето 1 юни е най-подходящия момент да ви разкажем как едно гениално дете помага на деца да се чувстват съвременни, умни и успешни.

 

Не напразно Георги е високо оценен в Харвард, където завършва с отличие, а научният му проект https://true-potential.bg/  става пример за научно постижение в световното признато учебно заведение в света.

 

Сайтът на Георги Павлов ни кара отново да се почувстваме горди, че българче е толкова високо оценено в цял свят. Прави впечатление и безвъзмездното предоставяне от Георги на създадения от него сайт в помощ на децата, което му прави чест, знаейки че подобни проекти включват огромен интелектуален труд и усилия.

Източник: blitz.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.