"Флай Дубай" държа 150 пътници на летището в София 4 ч., полетът отложен за утре

https://mreja.bg/senzacionno/flay-dubay-darzha-150-patnici-na-letishteto-v-sofiya-4-ch-poletat-otlozhen-za-utre/74866 Mreja.bg
"Флай Дубай" държа 150 пътници на летището в София 4 ч., полетът отложен за утре


Полетът на "Флай Дубай", който е трябвало да излети в 14:10 днес още не е излетял. 150 души чакат на летището без никаква информация. Това съобщи за "24 часа" пътникът Йордан Харизанов. Сред запътилите се към Дубай има малки деца, бебеjа, хора от провинцията, разказа той. Първо ги качили в самолета, след час и половина ги свалили и казали, че има технически проблем. След още 2 часа им дали по сандвич, но никаква информация.

Пътниците стояли пред гишето на "Голдеър хендлинг", която фирма  обслужва "Флай Дубай", но оттам не им съобщавали нищо, освен че нямат информация и че полетът не е отменен. Дали им телефон в Дубай, на който да звънят да питат какво става. 

От фирмата казаха пред "24 часа", че заради технически проблем полетът е отложен за утре сутринта в 5:30, а пътниците от провинцията ще бъдат настанени в хотел. Те твърдят, че техният агент е уведомил пътниците за промяната.

Читателят Йордан Харизанов, с когото се свързахме отново, каза, че току-що са били уведомени и сега чакат да им намерят хотели.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.