Електронни винетки - бързо, лесно и сигурно от Vinetki.bg

https://mreja.bg/senzacionno/elektronni-vinetki-barzo-lesno-i-sigurno-ot-vinetkibg-2/73597 Mreja.bg
Електронни винетки - бързо, лесно и сигурно от Vinetki.bg


С края на 2019 г. наближава времето за закупуване на нови електронни винетки. Повечето собственици на леки автомобили, които ползват годишна винетка, през месец януари ще трябва да си закупят нова. Важно е да се знае, че това може да стане до 30 дни по-рано и не е нужно да се чака изтичането на старата. Още през декември може да се закупи новата годишна винетка.

Как това да стане бързо, лесно и сигурно? Отговор на този въпрос дава онлайн платформата за онлайн винетки - Vinetki.bg.Тя е достъпна и на мобилния телефон на всеки от нас, без да трябва да се инсталира специално приложение.

Защо да закупите винетка с регистриран профил?

Най-добрият вариант е да регистрирате свой личен профил. Става лесно и бързо в рамките на няколко секунди – необходимо е да въведете само име и имейл.

Удобството да имате Ваш личен профил е, че можете да правите следващи покупки само с един клик за всички въведени и запазени в профила Ви автомобили.

Това е добър вариант, ако притежавате няколко семейни леки коли и още по-голямо предимство за собствениците или мениджърите на по-големи компании с повече автомобили.

Клиентите, регистрирали потребителски профил наVinetki.bg могат да разчитат на напомняне по имейл за изтичащ срок на електронна винетка, закупена от техния профил. Така разполагат с достатъчно време да я подновят или да планират закупуването й до 30 дни преди желаната начална дата на валидност.

В личния акаунт на Vinetki.bg може да проверите кога изтича валидността на електронната винетка, не само на годишната, но и на дневната, седмичната, месечната или уикенд винетката. В меню "моите поръчки" са налични всички документи за електронни винетки, заплатени от потребителския профил.

Новата функционалност в акаунта ви дава възможност да задавате въпроси, да разполагате с историята на вашите запитвания и получените отговори от екипа на Vinetki.bg.

За притежатели на камиони и други превозни средства над 3.5 тона

За собствениците на автомобили над 3.5 тона заплащането на електронни винетки е валидно до стартирането на електронната тол система. Създавайки потребителски профил сега на Vinetki.bg те си осигуряват лесно подновяване на винетките за всички въведени автомобили, както и бъдещата полза - директен достъп до платформата за заплащане на тол такси TollPass.bg със същото потребителско име и парола. Напълно автоматично ще бъдат прехвърлени и данните за всички въведени превозни средства от профила на Vinetki.bg в TollPass.bg.

Към момента регистрацията на TollPass.bg информира за новостите и предстоящите етапи до официалния старт на тол таксуването. Бъдете информирани директно на вашата електронна поща.

"Интелигентни трафик системи" АД планира и разработва платформите си с разбирането да осигури плавен преход от винетки към тол за ползвателите на платената пътна мрежа с автомобили, подлежащи на тол таксуване.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.