Датата на първата среща влияе на връзката ви!(Ето как-част 1)

https://mreja.bg/senzacionno/datata-na-parvata-sreshta-vliyae-na-vrazkata-vieto-kak-chast-1-2/76855 Mreja.bg
Датата на първата среща влияе на връзката ви!(Ето как-част 1)


Датата на първата среща влияе на връзката ви!(Ето как-част 1)


 


 


За астрологията всичко е знаци


 


Хора, създания, държави – дори Емпайър Стейт Билдинг. Същото може да се каже и за отношенията. Всяка връзка се ражда под един от 12-те зодиакални знака.


 


И това определя дали ще сте заедно, ще остареете ли заедно, какво ще е бъдещето на връзката ви.


Ето какъв е зодиакалният знак на вашата връзка според датата на първата ви среща и какво казва той за любовния ви живот.


Връзка под знака на Овен (първа среща: 21 март – 19 април)


Вие двамата имате навика да се състезавате помежду си. Тази връзка е свързана със закачливи битки, но ако можете да се обедините, за да се борите за една кауза, ще откриете, че най-интимните ви моменти са по-добри. Забавянето и охлаждането на страстите е добра идея. Никога няма да ви е скучно заедно, но това може да изгори бързо, освен ако не развиете търпението си.


Връзка под знака на Телец (първа среща: 20 април – 20 май)
 
Парите имат значение във връзката под знака на Телеца, така че разделянето на сметката (или не) на първата среща ще разкрие много за бъдещето на вашата любов. Ако ценностите ви съвпадат, бихте могли да инвестирате и двамата по равно. В най-лошия случай обаче начинът, по който поне един от вас цени парите, може да доведе до връзка, в която отчитате разходите (особено ако заживеете заедно) до стотинка.


Връзка под знака на Близнаци (първа среща: 21 май – 20 юни)


Във връзката, възникнала под знака на Близнаци, има много разговори и общуване, но трябва периодично да си напомняте, че съществувате и под шията. Намирането на най-дълбоките емоции и най-силните сексуални връзки може да бъде трудно, тъй като тази връзка се гради предимно на флирта и шегите. Вероятно имате свой личен език или сте си измислили интересни прякори.


Връзка под знака на Рак (първа среща: 21 юни – 22 юли)


Тази връзка е силно емоционална и изключително чувствителна. Семейството е всичко за поне един от вас: голяма част от връзката ви ще зависи от начина, по който се разбирате с родителите, братята и сестрите, и приятелите си. Скоро може да откриете, че приоритетите ви ще се прехвърлят към разговори за бъдещето, включително за живеене заедно, минаване по сватбената пътека, може би дори създаване на собствено семейство.


 0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.