Цвета Караянчева връчи наградата "Студент на годината" на Иван Маринов (Снимки)

https://mreja.bg/senzacionno/cveta-karayancheva-vrachi-nagradata-student-na-godinata-na-ivan-marinov-snimki-2/74006 Mreja.bg
Цвета Караянчева връчи наградата "Студент на годината" на Иван Маринов (Снимки)


Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи голямата награда „Студент на годината“ на Иван Маринов. Това съобщиха от пресцентъра на парламента. 

Иван Маринов е студент в Техническия университет в София, специалност „Топлоенергетика и ядрена енергетика“. Цвета Караянчева пожела на победителя успешна реализация, защото индустрията на България се нуждае от подготвени инженери.

Знанията ни дават възможности да се усъвършенстваме, да бъдем конкурентни и да вървим напред, подчерта Цвета Караянчева и призова присъстващите млади хора винаги да се съизмерват с най-добрите, с най-знаещите и с най-можещите.  

Сред присъстващите на церемонията бяха председателят на Комисията по образованието и науката Милена Дамянова, народни представители, представители на изпълнителната власт, експерти и общественици.

Събитието се проведе под патронажа на министъра на образованието Красимир Вълчев и бе организирано от Националното представителство на студентските съвети.

На церемонията бяха връчени награди в 15 категории, сред които докторант на годината, както и студент с българско гражданство, обучаващ се извън пределите на страната.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.