Бягайте от тези зодии, ще ви оплетат в лъжи!

https://mreja.bg/senzacionno/byagayte-ot-tezi-zodii-shte-vi-opletat-v-lazhi-2/77018 Mreja.bg
Бягайте от тези зодии, ще ви оплетат в лъжи!


Лъжите им са толкова много, че ви заливат като водопад


Тези зодии наистина са виртуозни манипулатори. Умеят да лъжат като за последно.оплитат ви с лъжи и дори не може да се усетите какво се случва.


Скорпионът е манипулатор и никога няма да се посвени да ви излъже, за да ви убеди в неговата истина. Представителите на тази зодия лъжат и за да поддържат образа, който са си създали.

Трудното при тях е да бъдат хванати в лъжа, защото са готови на всичко, за да се прикрият.


Овните са приятни за разговор, стига наистина да ги интересувате. Усещането за полезност им допада. Хората от този знак са много целенасочени и непоколебими.

С тях обаче не се общува кой знае колко лесно, ако нямат желание за това.


Голяма част от живота им се върти около работата и обикновено общуването им с останалите също е главно заради това нещо.


Везните са сред най-егоистичните знаци. Изключително трудно трябва да се доверявате на подобни хора. Те са близо до вас, докато им е удобно.


Готови са да пазят нечии тайни толкова дълго, колкото просто на тях сте им необходими. Ако настъпи преломен момент, то те ще се отърват от тайните ви, споделяйки ги на когото преценят.


Хората от този знак поддържат добри отношения с всички. Съмнително е кога един човек се опитва да угажда на всички. Видимо е, че иска да извлича полза от това, но явно работата не му е съвсем чиста.


Близнаците знак лъжат много често и още по-често издават тайните на другите.


За съжаление те дори не се срамуват от действията си. Те са идеални манипулатори. Могат да ви предадат във всеки един момент и дори не се замислят за последствията, а прехвърлят отговорността върху вас.

Най-лошото е, че никога няма да разберете дали тези хора ви казват истината или ви лъжат, пише jenata.blitz.bg. 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.