Борисов в Народното събрание, отговаря на въпрос за отношенията с Русия (На живо)

https://mreja.bg/senzacionno/borisov-v-narodnoto-sabranie-otgovarya-na-vapros-za-otnosheniyata-s-rusiya-na-zhivo-2/64300 Mreja.bg
Борисов в Народното събрание, отговаря на въпрос за отношенията с Русия (На живо)


Премиерът Бойко Борисов пристигна в Народното събрание, за да участва в парламентарния контрол. Той ще отговори на питане на социалиста Антон Кутев, свързан с националната политика на правителството за развитието на отношенията ни с Руската федерация.

"За разлика от другите политически партии, аз съм премиер и не мога да коментирам българския съд. Всички знаем отговорът какъв е, но аз не мога да си позволя да го кажа. В момента прокуратурата извършва пълна проверка. Сега като изпълня отговора на г-н Кутев, ще помоля колегите да се присъединят към тази анкетна комисия, която искат БСП", заяви Борисов.

"Аз този ръководител на Националното радио никога не съм го чувал. Парламентарната група гласува членовете на СЕМ, а те - ръководителят на радиото", каза още Борисов.

"Сметната палата ще влезе ще провери всичко, убеден съм, че прокурорите ще намерят виновници

Очаквайте подробности!

 

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.