Бодуров не е вариант за “Берое”

https://mreja.bg/senzacionno/bodurov-ne-e-variant-za-beroe/75023 Mreja.bg
Бодуров не е вариант за “Берое”


Спортният директор на “Берое” Валентин Грудев опроверга слуховете, че защитникът Николай Бодуров е трансферна цел на клуба. Очаква се в началото на следващата година централният бранител да се раздели официално с ЦСКА.

“Не сме обсъждали Бодуров като вариант. Имаме набелязан централен защитник, но той е чужденец. Не сме отписали като опции Крум Стоянов от “Етър” и Георги Минчев от “Царско село”, но те си имат договори със своите клубове и ще видим какво ще се случи”, заяви Грудев. Той потвърди, че “Берое” ще се раздели с десния бек Иван Бандаловски.

“Ще разтрогнем договора с него. Имахме желание да привлечем Галин Иванов, но той вече не е на дневен ред за нас. Говори се, че ще премине в друг български клуб, но не е моя работа да коментирам този въпрос”, каза Грудев. (24часа)

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.