Американски учен изважда НЛО от Тихия окена

https://mreja.bg/senzacionno/amerikanski-uchen-izvazhda-nlo-ot-tihiya-okena/78078 Mreja.bg
Американски учен изважда НЛО от Тихия окена


Това не е метеорит, това е част от извънземна цивилизация, убеден е Льоб!


Възпитаникът на „Харвард“ Ави Льоб е категоричен, че в Тихия океан от 8 години има нещо извънземно. Това е кораб на извънземна цивилизация, който е потънал в океана през 2014 г.


Теоретикът-физик твърди, че преди 8 години НЛО се разбива на парчета над Тихия океан и след това попада на дъното му. Това се е случило около о. Манус в Папуа Нова Гвинея.


В докладите на НСА действително има подобно събитие, но там е отбелязано като падане на космически метеорит. Нещо, с което Льоб не е съгласен.


„Не е метеорит, а кораб, който е бил пълен с извънземна цивилизация. Някои хора не могат да направят разликата, защото за първи път се натъкваме на такова нещо. Преди хилядолетия никой човек нямаше да ползва смартфона както сега, а щяха да го мислят за лъскав камък, нали?“, философства ученът.


Той е решен да извади това, което стой на дъното на Тихия океан до Нова Гвинея и да докаже, че то е извънземно. За целта вече сформира свой екип.

Източник: https:www.spisanie8.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.