Абрамович изнудва “Интер” с 9 млн. лири

https://mreja.bg/senzacionno/abramovich-iznudva-inter-s-9-mln-liri/75020 Mreja.bg
Абрамович изнудва “Интер” с 9 млн. лири


Руският собственик на “Челси” Роман Абрамович изнудва съперника на “Лудогорец” в Лига Европа “Интер” (Милано) с 9 милиона лири. С толкова той е вдигнал цената на Маркос Алонсо, който е желан от Антонио Конте в италианския гранд. Сумата е равна точно на компенсацията, която трябва да се плати на Конте за последната година от договора му с лондончани, която не бе изпълнена. Двете страни все още се съдят, но явно руснакът не прощава.

Маркос Алонсо е тотално ненужен в “Челси” към момента и търси спешно отбор, който да го купи. Конте пък държал да го има в битката за титлата в серия “А”.

“Интер” обмисля да вземе играча под наем, за да избегне огромната сума. Според различни източници са поискани невероятните 35 милиона лири за левия бек, който е на 28 години.

“Челси” постигна доста ценна победа като гост в лондонското дерби срещу “Арсенал”, като реши всичко в последните 10 минути, след като съдията Пиърсън не пожела да изгони Жоржиньо с втори жълт картон.

Пиер-Емерик Обамеянг изведе домакините напред в 13-ата мин. В 83-ата точно Жоржиньо изравни след невероятна грешка на вратаря Бернд Лено. И в 87-ата Тами Ейбрахам донесе успеха на гостите. Така “Арсенал” е с 3 поредни домакински загуби за първи път от 1977 г. насам. (24часа)

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.