7 ретроградни планети пируват през октомври

https://mreja.bg/senzacionno/7-retrogradni-planeti-piruvat-prez-oktomvri/77819 Mreja.bg
7 ретроградни планети пируват през октомври


Седем ретроградни планети ще ни влияят през този месец


Ретроградните планети повлияват на баланса в живота на хората и често са невидима причина за несполуки и проблеми.

През октомври цели 7 ще се движат наобратно и ще ни носят главоболия.


Най-осезаемо ще бъде усетен ретроградният Меркурий, който ще се движи наопаки до 18 октомври. По това време ще е в знака Везни.
Когато планетата на комуникациите и разума е ретроградна, всичко има начин да се отклони от релсите,
още повече заради знака Везни ще е желанието за хармония. Ще има конфликти, грешни действия и спънки в начинанията.
Не е добре да се започва нищо ново, казват астролози. Плутон пък ще бъде ретрограден до 6 октомври. Той е планетата на смъртта и прераждането.

Ретроградният Плутон има начин да ви насърчи бавно да се откажете от нещо, за да можете да освободите място за нещо ново.
Той контролира и тъмните сили у човека, които в този период ще излязат наяве. Сатурн пък ще бъде с обратно движение до 10 октомври.
Той е невероятно тежка планета, която насърчава отговорността, дисциплината и зрелостта. Когато се движи наобратно, всява хаос и проблеми със закона.
Юпитер ще бъде в ретрограда до 18 октомври. Той е планетата на разширяване, приключения, мъдрост и спонтанност.
Неговото негативно влияние няма да бъде силно. По-скоро някои хора ще се обърнат към духовното.
Ретроградата на Нептун ще продължи по-дълго – до 1 декември. Той управлява нашето въображение, интуиция,
подсъзнание и способност да надхвърляме реалността. По време на ретроградния му период лъсват скритите помисли в отношенията между хората,
разбиват се илюзии и лъжи и често в семеен план се случват раздели и кавги.

Уран пък ще се движи в обратна посока чак до 18 януари догодина. Той отговаря за непредсказуемостта, индивидуалността и футуристичното мислене.
Тази планета винаги е на две крачки напред, хвърляйки светкавични промени, където намери за добре. Когато обаче Уран е ретрограден,
интензивността на неговата нестабилност става по-слаба. Вместо това ретроградният Уран насърчава вътрешната промяна.
Той също е склонен да създава сътресения в междучовешките отношения – раздели и спорове, продиктувани от чувството за лична независимост.
Планетата Хирон, която е технически астероид, ще бъде ретроградна до 19 декември. Тя е неразривно свързана с нашата уязвимост и несигурност.
Той има начин да разкрие най-съкровените ни рани, но също така има начин да ни покаже как да ги лекуваме. Когато Хирон е ретрограден,
той ни насърчава да ровим дълбоко в сърцето си, за да обърнем внимание на емоционалните борби, които пренебрегваме, пише Ретро.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.