12 са пострадалите на руския самолетоносач, още не е ясна съдбата на други трима (Видео)

https://mreja.bg/senzacionno/12-sa-postradalite-na-ruskiya-samoletonosach-oshte-ne-e-yasna-sadbata-na-drugi-trima-video-2/73525 Mreja.bg
12 са пострадалите на руския самолетоносач, още не е ясна съдбата на други трима (Видео)


Дванайсет души са пострадали в резултат на пожара на руския самолетоносач "Адмирал Кузнецов", съобщи ТАСС. Агенцията се позовава на медицински източник. Трима души се водят безследно изчезнали, съобщиха службите за извънредни ситуации.

Общо 12 души са откарани в болници, десет от тях са били спасени при гасенето на пожара. Един човек е тежко състояние. Повечето от пострадалите са се натровили с дима, който са вдишали, предава БТА.

Пожарът на крайцера избухна днес по време на ремонт. Огънят е тръгнал от трюма на първия енергоблок. Гори дизелно гориво. Причината може да е била нарушаване на техниката за безопасност при заваръчни дейности.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.