Мрежа

Семейство преживя истински кошмар по време на почивката си в Ахтопол

0 643

Семейство преживя истински кошмар по време на почивката си в Ахтопол

Семейство от София преживя истински кошмар по време на почивката си в Ахтопол. Заради случилото се Петя и Николай Аврамови дори напуснали курорта по-рано от предвиденото, въпреки че предварително платили почивката си. 

Разочарованите летовници потърсиха Флагман.бг, за да разкажат как дългочаканата им лятна ваканция се е превърнала в истински ад.

Те отседнали в квартира на ул. „Странджа“, намираща се в центъра на Ахтопол. Семейството не отсяда за пръв път на това място. Но това лято ситуацията се оказала коренно различна.

Почивката на сем. Аврамови е била помрачена от шумов терор заради ремонт в центъра на морския град.

Работниците, които подменят паветата, започвали работа между 06:30 ч. и 07:00 ч. всяка сутрин.

„Събуждахме се с кошмарни звуци, рязане на павета, гранит, подвиквания, маневри под самия ни прозорец на големи камиони и разтоварването им“, разказва Петя Аврамова.

Тя споделя, че работниците обикновено преустановявали дейност около 11 ч., но отново започвали да работят между 14:00 и 15:00 ч.

„Не видяхме един нормален ден и се изнесохме, макар и да бяхме предплатили за седмица“, допълва още тя.

Проверка на Флагман установи, че и други туристи са имали същия проблем. 

На метри от строителната площадка се намира и кметството в Ахтопол. Кметът Станислав Димитров споделя, че проектът за реконструкция започнал преди няколко месеца, но е имало забавяния заради съгласувания с Министерството на културата. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 64 + = 71