Мрежа

Седмичен хороскоп за 19-25 септември, от Везни до Риби

Хороскоп, публикуван в dunavmost.com

1 38 521

Везни

През седмицата от 12 до 18 септември ще ви се наложи да вземате решения, които ще касаят ваши роднини, без значение дали живеете заедно с тях под един покрив. Ще ви се наложи вземете практична и дипломатична позиция в ситуации свързани с ваши приятелски или професионални отношения. През тази седмица събитията няма да се развиват по най-бързия за вас начин. Различни спънки или други обстоятелства ще повишат напрежението в ежедневието ви. От вас ще зависи дали спокойно да приемете различните събития или ще изпаднете в стрес и уплаха, предизвиквайки сами някои здравословни неразположения: мигрена, безсъние, инфекции и др.

Скорпион

Седмицата от 12 до 18 септември може да запомните с интересни или полезни за вас придобивки, с постигане на важни успехи или резултати в определена дейност. През седмицата ще ви зарадва новина или преживяване свързано с човек роден под въздушен зодиакален знак. Тази седмица ще бъде благоприятна за разрешаване на имотни и битови проблеми, ангажиране с различни дейности свързани с тях.

Стрелец

През седмицата от 12 до 18 септември разумни и практични решения ще ви помогнат да реализирате своите успехи. Сега най-важното е да избягвате емоционални или импулсивни действия. През тази седмица може да очаквате неочаквани срещи и контакти с хора от миналото ви: съученици, колеги, съседи или позабравени познати.

Седмицата ще изненада мнозина от вас с една неочаквана покана за среща или събиране. Като цяло изненадите тази седмица ще имат връзка с ваши познанства и контакти с хора от различни разстояния.

Тази седмица ще бъде сложна за тези от вас, на които им предстои да пътуват, независимо с каква цел и на какво разстояние. Седмицата носи разочарование свързано с ваше очакване за работа в друго населено място (за тези, които имат такова). Любовният ви живот тази седмица ще бъде интересен, но това се отнася само за връзки, които имат бъдеще. Останалите ще преминат през различни изпитания или затруднения. Отношенията ви свързани с представители на водните зодиакални знаци, тази седмица носят много емоции.

Козирог

През седмицата от 12 до 18 септември ще ви се наложи да действате по-бързо по задачи свързани с дома ви или с финансови документи и плащания. Възможно е тези неща да са взаимно свързани и вие да направите по-големи разходи за дома си, да продадете някаква собственост или да закупите такава и др. Като цяло обаче тази седмица действайте предпазливо във всички неща, които имат връзка с пари или поне при възникването на по-голям разход. Следете разумно какво влиза в бюджета ви и не допускайте напрежение или затруднения.

Някои от приятните изненади през тази седмица ще бъдат свързани с гости или със среща със стари познати. Не са изключени нови познанства, включително с хора от различни градове и села или от различни националности. През седмицата не допускайте действия или думи на жена да ви наранят емоционално.

Водолей

През седмицата от 12 до 18 септември ви очакват седем дни на много труд и усилия, чрез които ще можете да постигнете желаните от вас резултати. През тези седем дни ще бъде важно да не се притеснявате да търсите помощ и подкрепа от доверени или способни хора. Ще бъде добре да избягвате да споделяте с всеки свои лични, семейни или професионални планове.

През седмицата на работното ви място ще се случи нещо хубаво или ще получите важна за кариерата ви новина. През тази седмица ще сте по-чувствителни, което в повечето случаи ще ви предпазва от опасности и ще ви помага в любовта. За да бъдете щастливи в интимен план, инициативата за запознанство, среща или забавление, трябва да бъде ваша.

Риби

През седмицата от 12 до 18 септември ще имате грижи или тревоги свързани със собственото или на близък човек здраве. През седмицата е вероятна кратка раздяла с роднина или с приятели поради пътуване или друга важна причина. През седмицата ще имате възможност да развиете важно за вас приятелство, но не допускайте хитрости или тайни да помрачат тези добри тенденции. В любовния си живот се наслаждавайте на това, което имате в момента. Сега не е време за промени. Ако сте сами и търсите любов, потърсете нови начини да създадете романтични познанства, без да ги насилвате в началото според собствените си очаквания и желания.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

1 Comment
  1. […] Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 35 + = 36