Мрежа

Съд и затвор за Лена Бориславова? Иван Гешев я погна!

0 294 144

Лена Бориславова може сериозно да си изпати, след като прокуратурата официално я атакува!

Говорителката на кабинета „Петков“, който е в оставка, Лена Бориславова вече е сред разследваните за злоупотреба с власт лица. Това стана ясно от съобщението на Софийска градска прокуратура, че е образувано досъдебно производство срещу нея.

Причината е сключване на неизгодна за България сделка. От Районна прокуратура са предоставили материалите и доказателствата за започване на съдебно дело. Тя се е натъкнала на тях, докато е проверявала договор за правни услуги на ББР, който е свързан с Лена Бориславова.

Засега повече информация по случая не се дава. Ако вината на дясната ръка на Кирил Петков бъде доказана, я грози дори затвор за няколко години.

От кабинета „Петков“ отказват да признаят вината на Лена, което е нормално. Те на свой ред обвиняват прокуратурата, че е тясно свързана с опозицията в лицето на ГЕРБ и ДПС и затова се опитва да очерни кабинета в оставка.

Проверката на Иван Гешев срещу Лена Бориславова е започнала преди месец, но едва сега е обявена. Очевидно от прокуратурата са се съобразили с имунитета на Лена, но той почти сигурно скоро ще падне, тъй като България върви към служебен кабинет и нови парламентарни избори.

Източник: Novini.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 68 − = 61