Мрежа

С какво натискат Виктория Василева да се отцепи от ИТН

Отцепниците още се надяват Виктория Василева да предаде Слави Трифонов

Виктория Василева засега е лоялна на Слави
0 4 602

Отцепниците около Радостин Василев натискат Виктория Василева да се откаже от Слави Трифонов, примамвайки я с осигуряване на пост за съпруга й Иван Бадатлиев. Радостин настоявал именно Виктория да се присъедини към отцепниците, защото тя е една от знаковите фигури в партията на Дългия „Има такъв народ“.

Още на 26 април Бадатлиев бил назначен на сладката синекурна длъжност специалист по звукови ефекти в Националната спортна база. За назначението съдействал самият Радостин Василев. За да държи в ръцете си бившата седесарка, Руди Гела назначил мъжа й с временен 6-месечен договор до 26 октомври.

Виктория Василева засега е лоялна на Слави

Незнайно какви мисли са минали през главата на Виктория Василева, защото в началото тя била готова да се отцепи от Дългия, но после дала заден ход. В крайна сметка влиятелната дама в ИТН решила да остане вярна на Трифонов, но Руди все още смята, че я държи в ръцете си заради поста на мъжа й.

Самият Радостин Василев бил заявил, че поста на мъжа й е само началото на поредицата от жестове, които ще направи към Виктория Василева, ако предаде Дългия. Все пак постът на мъжа й носел неголяма заплата – около 2500 лева. Дали ще се поддаде обаче един от стожерите на ИТН Василева, предстои да видим в най-близко време.

Източник: „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 66 = 76