Мрежа

Принцеса Беатрис покани на сватбата си бившата на своя годеник

0 536

Принцеса Беатрис покани на сватбата си бившата на своя годеник. Преди да се сгоди за британката от кралското семейство, италианският бизнесмен Едуардо Моци бе предложил брак на Дара Хуанг, с която имат двегодишен син Улфи.

Освен поканата принцесата желае малкият наследник на своя бъдещ съпруг да бъде шафер на сватбата им, предаде „Дейли мейл“.

След раздялата на Едуардо с Дара, той започва да се среща с Беатрис. Така принцесата заема ролята на „мащеха“ спрямо сина на своя любим.

Сега 37-годишната американска архитектка Дара се готви да придружи своя син на кралската сватба догодина. Знак за истинската привързаност на Беатрис към малкото момче е желанието й да сподели „главната сцена“ на важния ден с него като е шафер.

„Дара се чувства като истинска късметлийка, че принцесата и Едуардо са толкова дружелюбни и прекарването на време с Улфи не е изобщо проблем, което прави щастлив и него. Двамата се редуват кой да остава в семейната къща, за да има детето стабилна среда. Дара бе достатъчно учтива да им позволи това“, казва близък приятел на двойката.

„Дара и Едуардо успяват прекрасно да балансират отглеждането на детето си. По всяко време един от тях е с Улфи въпреки натоварените си графици. Дара е изключително щастлива, че Беатрис задълбочава отношенията си със сина й и се радва, че малкият ще присъства на сватбата на баща си като шафер“.

„С Беатрис сме толкова развълнувани, че се впускаме в пътешествието на живота заедно“, заявява от своя страна Едуардо.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 4 + 4 =