Мрежа

Подгони ли Путин Алла Пугачова?

Песков подчерта, че не е чувал от нея антируски изявления

0 964

Предвид факта, че певицата Алла Пугачова се прибра в родната си Русия за погребението на Михаил Горбачов мнозина си зададоха въпроса дали тя няма да бъде подгонена от президента Владимир Путин.

Оказва се обаче, че руският държавен глава се отнасял съвсем нормално към певицата или поне така заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, отбелязва РИА Новости.

От думите му става ясно, че Путин и Алла Пугачова се познават много добре и допълва, че са се срещали няколко пъти, което е напълно нормално.
По-рано Дмитрий Песков заяви, че не е чувал от Алла Пугачова антируски изявления за разлика от съпруга й – шоуменът Максим Галкин.

Припомняме, че именно неговите критики, които той отправи към Владимир Путин още в началото на инвазията на Русия в Украйна се превърнаха в причина семейството да се изнесе от родината си. Така и не става ясно дали Алла и Максим са се прибрали за постоянно в Русия или са временно там заради погребението на Михаил Горбачов, което беше вчера.

Припомняме, че Алла Пугачова хвърли цяла Русия в шок с жеста, който направи към Горбачов по време на поклонението пред тленните му останки. След като изказа съболезнованията си на близките му, тя се върна обратно до ковчега и размаха пръст.
Източник: standartnews.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 2 + 6 =