Мрежа

Пловдив настръхна: „Билла“ излъгала с фалшива промоция за олио

0 322

„Билла“ зариби стотици клиенти с промоционална цена на олио, но в крайна сметка ги излъга. За това алармира възмутен гражданин. Той обяснява, че в промоционалната брошура на търговската верига за периода 10-16 март, мазната течност с марка „Калиакра“, била намалена с 22%  и на цена 3,69 лв. за бутилка. Още първия ден отишъл преди отварянето на магазина в пловдивския квартал „Кършияка“, а там вече чакали на опашка поне 50 пенсионери. 

„Оказа се, че олио на промоция няма, нито пък на редовна цена. Нещо повече – нагло ни излъгаха, че е свършило. А това няма как да е истина, защото аз и възрастните хора чакахме преди да отвори магазинът“, негодува човекът. Той се ядосва, че възрастните хора в ранни зори и в най-големия студ чакали напразно.

„За мен не е проблем, запалих колата и отидох до другата „Билла“ на бул. „Шести септември“.

А там ситуацията бе същата – пак опашка от стари хора, разочаровани, че не могат да купят олио на промоция“, обясни човекът.

След гафа, на мястото на празните рафтове, където трябваше да е наредено промоционалното олио, от „Билла“ поставиха идентични табелки във всичките си обекти с надпис, че поради проблем с доставките, въпросното олио няма да е налично в рамките на обявения в брошурата промоционален период.

Едва ли доставките на тази марка олио са проблем. Репортерска проверка установи, че същата се предлага в изобилие в други хранителни магазини в Пловдив на цена 5,49 лв. за литър.

Подобно е положението и в други магазини от веригата в провинцията. На някои обекти докарали едва по десетина бутилки, които изобщо не стигнали до рафтовете – били изкупени от служителите.

Източник: Лупа

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 16 = 19