Мрежа

Петър Волгин довърши Кирил Петков: Евтин, празен, комично-абсурден!

0 8 882

Петър Волгин срази Кирил Петков веднага след падането му от власт!

Правителството на „Продължаваме промяната“, „Демократична България“ и БСП бе свалено от власт тази вечер след вот на недоверие. Мнения се чуха най-различни из политическите среди. Интерес обаче предизвика мнението на журналиста Петър Волгин.

Радиоводещият направо довърши премиера в оставка с думите си по негов адрес. Той написа във Фейсбук, че Петков е бил изключително неподходящ за този пост и дори е бил полезен, за да се види какви хора не бива да ни управляват.

Ето какво точно написа Волгин:

„На Кирил непрекъснато трябва да му дават думата. Трябва да говори, за да демонстрира неспирно празнотата, от която е изтъкан. Думите му са като евтинки стъкълца, претендиращи да са перли. Толкова комично-абсурдна е тази претенция. Толкова много думи и толкова малко разум в тях. В известен смисъл заслужавахме точно такъв типаж да ни бъде премиер. Трябваше да погледнем бездната от безсмислие, която той и приятелите му представляват. Да се ужасим и никога повече да не допускаме такива празни хора да заемат на възлови позиции в България.“

Петър Волгин е известен с левите си убеждения и с любовта си към Русия. Затова донякъде е нормално да негодува срещу Кирил Петков, който дори и свален от власт не пропусна да се заяде с посланик Митрофанова, обвинявайки я, че е участвала в неговия крах.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 30 − = 20