Мрежа

Пълен обрат! Една от жертите на Георги Семерджиев е спътничката му?

1 1 309 681

Появи се нова версия за жертвите на Георги Семерджиев, узна Мрежа.

Разследващите смятат, че има вероятност едно от загиналите момичета да се е намирало в колата на бившия футболист. Теорията беше споделена от Диана Русинова, експерт по пътна безопасност. Тя призова разследващите да проверят дали една от жертвите не е била мистериозната спътничка на Семерджиев.

„Съдейки по това, което успяхме да видим, е, че позицията на едно от телата беше такова, че няма как да се е озовала там, а щеше да изхвърчи както другата пешеходка. Ние считаме, че това е възможно. Разследващите органи трябва да потвърдят това, ние горещо насърчаваме да се обърне внимание на тази теория“, каза Русинова.

От първите данни за катастрофата, които бяха разпространени още вчера личи, че до Семерджиев действително е имало дама, но засега се твърди, че двете прегазени момичета са пешеходки. Ако това е така, самоличността на спътничката му все още е неясна.

На 5 юли вечерта криминално проявеният Георги Семерджиев с бясна скорост минава на червено и се удря в такси на кръстовището на столичните булеварди „Черни връх“ и „Арсеналски“. След удара джипа на Семерджиев се удря в асансьора на метростанцията и се разцепва на две. Предната част на колата помита и убива на място две момичета.

Източник: бТВ

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 4 + 3 =