Мрежа

Отмъсти ли Ердоган на Путин?

Той нервно изчака колегата си

0 1 178

Въпросът дали турският президент Реджеп Тайип Ердоган е отмъстил на руския държавен глава Владимир Путин е един от най-задаваните днес, предвид разигралата се ситуация в Техеран.

Там Путин бе оставен да чака прав в продължение на около 50 секунди, преди да се срещне с турския си колега.

За никого не е тайна, че през годините руският държавен глава си създаде репутация на лидер, оставящ останалите си колеги в чакане. Понякога този период е продължавал с часове.
По-рано днес от турското президентство разпространиха кадри, на които се вижда как руският президент стои прав ред стола си с националните знамена на Русия и Турция и нервно чака появата на колегата му Ердоган.

Малко след това Ердоган се появи и го попита как е. Това бяха думите, които турският държавен глава изрече към руския си колега, преди да се здрависат.

Запознати припомнят, че по време на провелата се през 2020 г. среща между двамата в Москва, руският президент остави Ердоган да чака в продължение на 2 минути.
Именно поради тази причина турският уебсайт Т24 излезе с публикация по темата, озаглавена „Отмъщение ли беше?“.

Междувременно по-рано днес руският държавен глава отправи сериозно предупреждение към Европа, свързано с газовите оставки.
Той посочи, че предвид продължаващото намаляване на количествата се очаква повишение на цените на световния петролен пазар.
Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 1 = 2