Мрежа

Откриха ли заместник на Деси Стоянова?

За момента все още успява да съчетава двата си ангажимента

0 1 820

Оказа се, че водещата на предаването „Преди обед“ по bTV – Деси Стоянова, е незаменима.

Преди броени дни стана ясно, че въпреки, че стартира свой бизнес, тя ще продължи и работата си в медията. Причина за това е фактът, че цяло лято bTV не можа да й намери заместник.

Припомняме, че Деси Стоянова обяви в ефира на медията още в средата на месец юни, че стартира собствен бизнес. Както вече стана ясно, тя ще води обучителни курсове за това как се говори убедително и човек може да се представи в подходяща светлина в медиите.

В този ред на мисли би трябвало търсенето на нейна заместничка да е започнало много преди тя да обяви официално тази информация в ефир. Очевидно обаче то е ударило на камък и сега на Деси Стоянова ще й се наложи да съвместява две работи.

Задачата да открият друга водеща, която да е на нейното ниво обаче се оказала доста по-трудна от очакваното.
Телевизионната половинка на Сашо Кадиев е рядко успешна във всички възможни аспекти жена. Тя не само е изключително умна и трудолюбива, а на всичкото отгоре е и изключително дисциплинирана.

Повече от две десетилетия Деси Стоянова живее с един и същ мъж и досега около името й не се е заформил нито един скандал. Освен, че се грижи отлично за децата си, тя може да се похвали и с безупречна външност.
Тя е от малкото медийни лица у нас, които няма за какво да бъдат критикувани, ако изключим досадните й вече шеги за вечните закъснения на Сашо Кадиев.

При все, че за мястото й се спрягаха всевъзможни варианти, очевидно bTV не са успели да намерят достатъчно добра алтернатива на тв водещата. Нито една от евентуалните й заместнички не може да се похвали с качествата, които съчетава Деси Стоянова.

За техен късмет засега Деси Стоянова се е съгласила да остане на работното си място, предвид, че бизнесът й е още в самото начало. Едва ли обаче медията ще има твърде много време за реакция.

Запознати издават, че за момента бизнесът й върви много успешно и тя вече е провела обучения на няколко служители от върховете на големи родни компании. Някои от тях дори са оставили позитивни отзиви за обучението на официалния й сайт.
Ако и занапред бизнесът й продължава да се развива с тези темпове, едва ли ще може да го съчетава с ангажиментите си в телевизията. Вероятно ще й се наложи да избере едно от двете места.
Източник: Уикенд

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 81 − = 74