Зов за помощ: Илияна, която получи нов бял дроб във Виена, е подложена на ново изпитание!

https://mreja.bg/novini/zov-za-pomosht-iliyana-koyato-poluchi-nov-byal-drob-vav-viena-e-podlozhena-na-novo-izpitanie/106001 Mreja.bg
Зов за помощ: Илияна, която получи нов бял дроб във Виена, е подложена на ново изпитание!

28-годишната Илияна Христова от Варна, която преди около година стана първата българка с успешна трансплантация на бял дроб  в Университетската болница във Виена, отново се нуждае спешно от помощ, съобщиха за Varna24.bg приятели на младата жена. "Илияна Владимирова Христова е прекрасен млад човек, с очарователна усмивка, зад която се крие сурово и болезнено ежедневие. Завършила с отличие Здравен мениджмънт и до преди година и половина работеща в сферата на здравеопазването, Илияна е засегната от генетичното заболяване муковисцидоза. Състоянието й драстично се влоши и миналата година претърпя белодробна трансплантация. Месец септември, само няколко месеца след трансплантацията, й откриват рак. От тогава до сега е преживяла 4 операции, като последните две са м. април т.г., 10 химиотерапии, а на път е и следваща.


Невъзможното й ежедневие, изправящо я всеки ден очи в очи с муковисцидозата, трансплантацията и битката й с рака не са пречупили този борбен млад човек, не са прекършили жаждата й за живот!


И след едногодишен престой във Виена двете с майка й трудно оцеляват. Тъй като състоянието на Илияна е много сериозно, майка й не може да работи. Обгрижва дъщеря си. А момичето има общо 5 операции за една година, 4 от които са заради рака. Никой от нас не предполагаше, че след успешна белодробна трансплантация може да се случи нещо толкова безмилостно жестоко", споделят за медията ни приятели на Илияна.


Всеки, който е съпричастне и има възможност да помогне в трудната битка за оцеляване на Илияна и нейната майка, може да го направи с дарение.


Банка ДСК


IBAN BG58STSA93000019057800


BIC STSABGSF


и


paypal.me/borbazadah


Илияна Владимирова Христова
0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.