ЗЛОВЕЩИ ПОДРОБНОСТИ ЗА УБИЙСТВОТО НА КЪРО С ПОЧЕРК НА ЕКЗЕКУЦИЯ! ЧЕТИРИМАТА СА УБИТИ С ПО ДВА ИЗСТРЕЛА – В ГЛАВАТА И ГЪРДИТЕ, ПРОСНАТИ ПО ОЧИ НА ЗЕМЯТА, С БЕЛЕЗНИЦИ!

Американците се заемат с разследването, тъй като жената на Къро е американски гражданин с американски паспорт

https://mreja.bg/novini/zloveshti-podrobnosti-za-ubiystvoto-na-karo-s-pocherk-na-ekzekuciya-chetirimata-sa-ubiti-s-po-dva-izstrela-v-glavata-i-gardite-prosnati-po-ochi-na-zemyata-s-beleznici-8/110775 Mreja.bg
ЗЛОВЕЩИ ПОДРОБНОСТИ ЗА УБИЙСТВОТО НА КЪРО С ПОЧЕРК НА ЕКЗЕКУЦИЯ! ЧЕТИРИМАТА СА УБИТИ С ПО ДВА ИЗСТРЕЛА – В ГЛАВАТА И ГЪРДИТЕ, ПРОСНАТИ ПО ОЧИ НА ЗЕМЯТА, С БЕЛЕЗНИЦИ!

Американците се заемат с разследването, тъй като жената на Къро е американски гражданин с американски паспорт

Красимир Каменов – Къро, който тази сутрин бе брутално разстрелян в къщата си в предградие на Кейптаун, ЮАР, заедно с жената, с която живее на съпружески начала – Гери, един от гардовете си и икономката на къщата, от три месеца е бил хаберлия, че срещу него се готви покушение, разкри сайтът АФЕРА, позовавайки се на свои източници в чужди спец. служби.

 

Къщата му е била крепост, а самият той е ходел с бронежилетка, охранявана от гардове.

 

Днес сутринта двете деца са били закарани с микробус на детска градина от охранител на Къро. Останалите охранители са отишли да тренират.

 

След като децата са били оставени в детската градина, микробусът, който ги е закарал се връща в дома на Къро и в мига, в който се отваря вратата за да влезе, два други микробуси нахлуват заедно с него.

 

От тях наскачат деветима мъже, някои от които облечени в униформи с надпис DEA, а останалите – с жилетки POLICE.

 

Влизат в двора и започват да крещят на излезлия Къро и съпругата му Гери, както и на икономката и гарда – да легнат моментално по очи на земята.

 

Къро е извикал, че няма проблем, и че ще легнат с лице към земята.

 

Претърсват ги и им слагат белезници.

 

Питат дали има някой още в къщата, получават отговор – „не“, но претърсват целия район на двора и къщата, която се оказва наистина празна.

 

След което, както са легнали с лице към земята, първо разстрелват Къро с един куршум първо в главата, после в гърдите, а след това по същия начин – куршум в главата, после куршум в гърдите – разстрелват и жена му Гери, гарда му, и икономката на къщата.

 

Убийството буквално прилича на екзекуция.

 

Според източниците ни от чужда спец. служба, не бива да се изключва обаче, че е имало свидетел на убийствата.

 

Изключително важно е да се отбележи, че жената, с която живее Къро – Гери е американска гражданка с американски паспорт, което означава, че американските служби също ще се заемат с разследване на зловещото престъпление.

Източник: afera.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.