Жестока драма с босовете на Национална лотария покрай Божков

https://mreja.bg/novini/zhestoka-drama-s-bosovete-na-nacionalna-lotariya-pokray-bozhkov-2/104958 Mreja.bg
Жестока драма с босовете на Национална лотария покрай Божков


Директорите на „Национална лотария“ Милен Ганев и брат му Димитър също са имали вземане даване с полицията, покрай задочното привличане към наказателна отговорност на мажоритарния собственик на „Нове холдинг“ Васил Божков. Това разкриха два независими източника от правоохранителната система.


Първоначално е бил задържан Милен Ганев, който е престоял близо денонощие в полицията. Но след като е дал показания, е бил освободен.


Няколко часа с органите на реда е прекарал и другият силен човек в „Национална лотария“ Димитър Ганев. Младият мъж посети „Левски“ по време на подготвителния им лагер в Турция, но на връщане в нашата родина е бил прихванат от органите на реда и отведен за показания.


 


По това време в редица медии се появи информация, че Ганев е в неизвестност. Тиражираните материали се позоваваха на аргумента, че мобилният му телефон е изключен. Сега истината излиза на бял свят.


Под рекордната парична гаранция е друг от орбитата на Васил Божков – Александър Тумпаров. Възрастният мъж е на свобода срещу 1 500 000 лева. Сребърният медал в непрестижната класация се печели от Богомил Манчев, за когото бе постановена парична гаранция от 1 млн. лева, а на трето място е Гриша Ганчев, който първоначално бе пуснат срещу 500 000 лева, но след това Апелативния съд редуцира сумата до 300 000 лева.


Към този момент Васил Божков е в арестно помещение в ОАЕ заедно със собственика на „Левски“ Георги Попов. Друг от приближените на Божков – Бекяров бе арестуван на летище „София“, след като се прибирал с полет от Виена.

Източник: Bulmedia.net


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.