Защо новата партия Булгари е уникален политически проект

https://mreja.bg/novini/zashto-novata-partiya-bulgari-e-unikalen-politicheski-proekt-2/145212 Mreja.bg
Защо новата партия Булгари е уникален политически проект

ПАРТИЯ БУЛГАРИ е уникален политически проект, който ще даде възможност на членовете си да управляват партията онлайн чрез интернет платформа.

 

След регистрация в платформата всеки член на БУЛГАРИ получава идентификационен НОМЕР (ID) с който може да прави предложения, участва в разисквания и гласува на вътрешно партийни референдуми.

Значимостта и качеството на предложенията ще се оценяват с помощта на изкуствен интелект и ще се начисляват съответните точки.

Всяко следващо предложение от вашия ID ще се трупа в личен портфейл, събраните точки ще определят вашата професионална компетентност и качества в дадена област.

Когато на партията и потрябва експерт за представител в съответната сфера на обществено-политическия живот за изпълнение на публични функции, именно точките в събрани в личния портфейл ще са критерия за избора му, 

Избраният специалист ще подпише договор с партия БУЛГАРИ, в който ще съществува както възнаграждение, така и санкции, ако не изпълни дори едно решение на партиен референдум.

Това е пряката демокрация в действие! Партия управлявана в реално време от членовете и, партия без ЛИДЕР!

Не пропускайте тази уникална възможност, имате я!

Подкрепете себе си, ваше е решението!

Гласувайте с номер 5 в бюлетината!

 

Видео

https://www.youtube.com/watch?v=OJrGajZXql8

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.