Задава се нов обрат с времето

https://mreja.bg/novini/zadava-se-nov-obrat-s-vremeto/107967 Mreja.bg
Задава се нов обрат с времето


Задава се нов обрат с времето


Синоптици алармират за нов обрат с времето. Тази нощ над Западна България ще е предимно ясно. Но над централната и източната част на страната валежите и гръмотевичните бури ще продължат. Вятърът ще е умерен и ще духа от северозапад.


На много места в петък ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Главно в Южна и Източна България ще превали и прегърми. Има условия и за градушки.

Умерен до временно силен вятър ще духа в Западна и Централна България Максималните температури ще са между 27° и 32°.


Очаква се повишение на атмосферното налягане, което ще е близко до средното за месеца.

Купеста и купесто-дъждовна облачност ще се развива утре над планините. На много места ще превали и прегърми. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 20 градуса, на 2000 метра - около 14.


Купеста и купесто-дъждовна облачност ще се развива и над Черноморието, където се очакват валежи от дъжд и гръмотевици. Има условия и за градушки. Ще духа до умерен северозападен вятър.

Между 25° и 27° ще са максималните температури. Температурата на морската вода е 20°-24°. Около 2-3 бала ще е вълнението на морето, пише БЛИЦ.



0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.