За бомба от коронавирус в гетата предупреди бивш шеф на МВР

https://mreja.bg/novini/za-bomba-ot-koronavirus-v-getata-predupredi-bivsh-shef-na-mvr/105206 Mreja.bg
За бомба от коронавирус в гетата предупреди бивш шеф на МВР


Кризата никога не е от един и същи вид, каза бившият шеф на МВР Цветлин Йовчев в предаването “Лице в лице” по бТВ.


Мерките за сигурност се създават в движение. Не може никой от нас да бъде подслушван на основата на закона за извънредното пложение. Става дума за трафични данни, с които може да се установи местоположението на лицето. В момента се налага тези мерки да бъдат посочени в този закон.


Незатварянето на гетата може да бъде проблем. Мисля, че в момента, в който си помислим, че сме преодолели кризата, нова може да възникне именно оттам, категоричен е Йовчев.

Тези хора не поддържат социална дистанция, там има много голям процент на неграмотни хора и голяма част от съобщенията не достигат до там, заяви Цветлин Йовчев.

Ускорено тестване на хората в гетата трябва да се предприеме, както и поставянето на термокамери. Иначе от вътре ще избухне бомба, каза бивщият шеф на МВР.


Източник: https:novini.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.