Взрив избухна на лодка в Гърция, семейство с две деца пострада

https://mreja.bg/novini/vzriv-izbuhna-na-lodka-v-garciya-semeystvo-s-dve-deca-postrada/86515 Mreja.bg
Взрив избухна на лодка в Гърция, семейство с две деца пострада


На бързоходна моторна лодка, на която се намирало петчленно сръбско семейство - родители и три дъщери, вчера избухна експлозия и пламна пожар, поради което майката и трите момичета са били изпратени в болница в Солун, съобщи Танюг.

Четиригодишно момиченце е било откарано в болницата "Папагеоргиу" в Солун с наранявания в гърдите и корема, а майката и другите две момичета са в същата болница с малки изгаряния. Инцидентът станал в неделя сутринта по време на разходка с лодката на плажа Агиос Йоанис в Ситония, на втория ръкав на Халкидики.

Някои гръцки медии посочват, позовавайки се на очевидци, че едното от момичетата паднало от лодката от силната експлозия, а майката и другите две момичета скочили във водата. Бащата останал заедно с инструктора на лодката, за да я откарат до брега.

Драмата се развила недалеч от плажа, който бил пълен с къпещи се туристи, а лодката, обхваната от голям пожар, била докарана до брега, където изгоряла напълно.

Все още не е известно каква е причината за експлозията. Бреговата охрана води разследване.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.