Все повече известни подкрепят #роднотоМоренеедемоде (Снимки)

https://mreja.bg/novini/vse-poveche-izvestni-podkrepyat-rodnotomoreneedemode-snimki/87034 Mreja.bg
Все повече известни подкрепят #роднотоМоренеедемоде (Снимки)


Инициативата в подкрепа на българския морски туризъм обедини известни и неизвестни нашенци под хаштага #роднотоМоренеедемоде. 

Представители на политиката, музиката, киното и спорта се присъединиха и продължават да се присъединяват ежедневно към кампанията, която започна актьорът и режисьор Ники Илиев.

Актрисата Дария Симеонова, която стана майка преди почти година, публикува снимка на фона на залязващото слънце. Нейните колежки Койна Русева и Искра Донова, играли заедно в българския сериал "Скъпи наследници", също се включиха в инициативата със снимка от Царево.  По-рано през месеца и актьорите Мариан Вълев и Башар Рахал се присъединиха към нея.

Актьорът и политик от ГЕРБ Евгени Будинов също публикува фотос от плаж "Нестинарка".

Попфолк певците Константин и Алисия също приветстваха идеята преди два дни с плажни снимки от Созопол и Слънчев бряг. "Любимото ми море... обичам нашето българско черноморие...", написа в инстаграм профила си певицата Анелия със снимка в морето. Поп изпълнителят Владимир Ампов - Графа, се записа от Созопол.

Новата коментаторка в "На кафе" и бивша репортерка в "Господари на ефира"  Ева Веселинова подкрепи родната кампания със снимка от Джани бийч.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.