Внезапно почина висш държавен шеф!

https://mreja.bg/novini/vnezapno-pochina-vissh-darzhaven-shef/106350 Mreja.bg
Внезапно почина висш държавен шеф!


Колегите му ще го запомнят с изключителния му професионализъм


На 17 септември 2020 г. внезапно е починал главният директор на ГД „Гражданска въздухоплавателна администрация“ Станимир Лешев.


 


Трагичната вест бе съобщена от Министерството на транспорта.


 


Колегите му ще го запомнят с изключителния му професионализъм, човещина и всеотдайност. Екипът на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията поднася своите най-искрени съболезнования на семейството и близките му.


 


Станимир Лешев е роден на 08.07.1983 г. Получил е висшето си образование във ВТУ „Тодор Каблешков" гр. София през 2005 г., бакалавър по комуникационна техника и технологии, и в „Нов български университет" гр. София, магистър по национална и международна сигурност през 2008 г.


 


От 2007 г. до 2012 г. работи в ГДГВА като инспектор в отдел „Авиационна сигурност". В периода 2012-2013 г. работи в ДАНС. 


От 2013 г. до 2017 г. е началник на отдел „Авиационна сигурност", а от 2017 г. застава начело на ГД „Гражданска въздухоплавателна администрация“ . 


 


Поклон пред паметта му!

Източник: https:blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.