Вижте ВИДЕОТО, с което Кирил Добрев изригна срещу Борисов!

https://mreja.bg/novini/vizhte-videoto-s-koeto-kiril-dobrev-izrigna-sreshtu-borisov/106254 Mreja.bg
Вижте ВИДЕОТО, с което Кирил Добрев изригна срещу Борисов!


Кирил Добрев продължава да търси отговор на въпроса колко струват магистралите!

Преди 3 години Кирил Добрев изригна по отношение на строежа на магистралите, намеквайки за кражба от магистралите, които се строят от правителството. Днес той напомни с видео за това свое изявление в Народното събрание и подчерта, че нищо не се е променило за всичкото това време.

„Още един повод да излезем утре на улицата! Нищо не се е променило за последните 3 години, откакто е това мое изказване в парламента.

Въпреки въпросите ни с Жельо Бойчев към Лиляна Павлова как една фирма за толкова кратко време прави пакет от обществени поръчки за един милиард лева.


Въпреки, че след това прокуратурата влиза в АПИ по този въпрос, заедно с ОЛАФ и ДАНС, и дава информация, че в АПИ се уговарят обществени поръчки.


Въпреки многократните изказвания на Димчо Михалевски – лека му пръст за това, че в магистралите се слага пепел.
През всичките тези години, обаче никой не можа да даде истинския отговор на въпроса: Колко струва тази гордост магистралите на българския народ?!“ – изригна във Фейсбук днес Кирил Добрев.


Вижте видеото от изказването му!


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.