Вижте видео от катастрофата с Милен Цветков (Дрогираният Кристиан едва не помел десетки пешеходци)

https://mreja.bg/novini/vizhte-video-ot-katastrofata-s-milen-cvetkov-drogiraniyat-kristian-edva-ne-pomel-desetki-peshehodci/105356 Mreja.bg
Вижте видео от катастрофата с Милен Цветков (Дрогираният Кристиан едва не помел десетки пешеходци)


Камера на булеварда е заснела катастрофата с Милен Цветков


Брутално видео показва катастрофата с Милен Цветков. Камери, намиращи се на булеварда, са заснели цялата трагедия, която коства живота на журналиста. От видеото, което предизвика истинска вълна от споделяния в социалните мрежи, се вижда ясно как джипът на Цветков спира на червения светофар, за да изчака пешеходците, на които е светнало зелено, да преминат.


До возилото на журналиста спира такси, а зад него намаля още една кола. И именно в този момент върху джипа на Милен връхлита с бясна скорост Аудито на дрогирания Кристиан Николов. И буквално го помита.


А пешеходците, пресичащи в този момент на зеления светофар, се отървават като по чудо, буквално на крачка от кървавото меле. Трагедията, която и без това не е малка, е щяла да бъде още по-жестока. А от видеото се вижда много ясно, и без човек да е специалист, че скоростта на джипа-убиец е много над обявените предварително 80 км. "Той буквално летеше, беше поне със 100", коментира и очевидец на трагедията.


Сега остава дрогираният шофьор-убиец да получи заслужено наказание, коментират онлайн потребители, пише Kliuki.net.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.