Вижте първите думи на кардиолога на жената, издъхнала след ваксинация с Астра Зенека

https://mreja.bg/novini/vizhte-parvite-dumi-na-kardiologa-na-zhenata-izdahnala-sled-vaksinaciya-s-astra-zeneka/107296 Mreja.bg
Вижте първите думи на кардиолога на жената, издъхнала след ваксинация с Астра Зенека


Личният кардиолог на жената от Йоаким Груево, починала след ваксинация с препарата на "Астра Зенека", заяви пред БНТ, че са спазени всички задължителни процедури преди ваксинацията.Направен е и обстоен преглед на жената, според който е нямало опасност да бъде ваксинирана.

Д-р Ганчевска потвърди, че пациентката е била с няколко заболявания. Поставената ваксина не е от партидата, заради която няколко европейски държави прекратиха ваксинацията с "Астра Зенека".

"Тя попадаше в групата, която трябваше да бъдат ваксинирани, имаше желание жената, подписа съответните документи. Нямаше температура, нямаше никакви оплаквания и беше ваксинирана. С много заболявания - да, тя ми е пациентка от няколко години, но аз нямам право да ви давам информация за здравословното ѝ състояние.

Ако имаше опасност и ако съм предполагала, че има и най-малка опасност, аз нямаше да я ваксинирам", заяви кадриологът д-р Мария Ганчевска.

Източник: Блиц


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.