Вижте как Слави си взе "Сбогом" със зрителите (Видео от последното му предаване)

https://mreja.bg/novini/vizhte-kak-slavi-si-vze-sbogom-sas-zritelite-video-ot-poslednoto-mu-predavane/86877 Mreja.bg
Вижте как Слави си взе "Сбогом" със зрителите (Видео от последното му предаване)


След 4176 предавания снощи „Шоуто на Слави“ свърши и водещият обяви, че пак ще прави телевизия.

Той обаче не уточни коя, въпреки че слуховете спрягат кабеларката "Евроком" . Със сигурност медията ще започне работа след 15 септември и ще се казва както фирмата на Трифонов "Седем-осми". Всички от екипа му остават на работа, така че не е изключено той да прави и прави абсолютно нов тв канал. Едно е сигурно-Слави ще си има своя телевизия, но ще прави и политически проект, който ще се казва като хита му "Няма такава държава".


В понеделник за последно актьорите от предаването влязоха в любимите образи на Филип Киркоров, Баба Вуна, Гюро Кюмуро и си взеха довиждане с публиката със стиховете на Иво Сиромахов: Раздялата тъга ни носи, но идват хиляди въпроси - не искам аз да падам ниско, но с кой сега ще пее Криско?


Зрителите в понеделник вечер бяха двойно повече от обикновеното, като неофициално се заговори, че върви черна борса за билети. Пропуските за последните издания на шоуто стигнали до 250 лева. Вечерта във вторник пък бе посветена на музикантите, които изпълниха няколко песни, включително и първата, записана за предаването „Новите варвари“. За всичките 19 години на “Шоуто на Слави“ „Ку-ку бенд“ издаде 12 албума и 77 сингъла или общо 247 песни.

Ето какво каза във вторник Евгени Димитров: "Направихме 7 турнета с концерти в България, Гърция, САЩ и Канада. Както и 15 концерта и промоции, извън турнетата, включително и концерти в Испания, Великобритания, или общо над 100 концерта.Казвам ви тази статистика, защото всичко това, което сме създали, е било за вас. За нас, от Ку-ку бенд, винаги най-важни сте били вие, уважаеми зрители. Ние винаги сме искали да се чувствате добре, да се забавлявате и винаги сме били щастливи от срещите с вас!“, предават от hotnews.bg. 


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.