Вдовицата на подп. Валентин Терзиев с разтърсващи разкрития

https://mreja.bg/novini/vdovicata-na-podp-valentin-terziev-s-raztarsvashti-razkritiya/108417 Mreja.bg
Вдовицата на подп. Валентин Терзиев с разтърсващи разкрития


Вдовицата на подп. Валентин Терзиев с разтърсващи разкрития


Вдовицата на подполковник Валентин Терзиев. Тя заяви, че знае какво се е случило и всеки ден си го представя. Пред БНТ Димитрина Попова заяви, че това, което не е наред, е кои причини са основни и кои последващи.


"Убедена съм, че не е загуба на пространствена ориентация. Безопасният минимум е 2000 метра, а когато мишената е в обхват той се е намирал на 1800. Имам нужда от истината, има липса на поети отговорности. Всички правила за безопасност са нарушени", добави тя.


"Дали е бил достатъчно подготвен за участие в тази задача - никой не го коментира това нещо, можеше министърът на отбраната с това да започне", добави още почернената жена. Тя заяви още, че подготовката на пилотите е недостатъчна и не се представят всички данни. 


Димитрина Попова допълни, че има документи, които трябва да бъдат проверени.
"Мишената е падала много бързо и той е бил насочен доста надолу, бил е толкова ниско. Някой ръководител умишлено го е насочил да продължи с изпълнението на задачата", категорична е Димитрина Попова.


Според нея пари достатъчно за авиацията няма.


"Тази смърт се използва политически от всички - темата се свежда до президента като главнокомандващ на армията, а предстоят президентски избори. Търсиха ни първите 3-4 дни. Пилоти не си дават живота за България всеки ден", каза още Димитрина Попова.


В заключение тя добави, че има нужда единствено от истината, пише БЛИЦ.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.