Важно: Ето какво съобщиха от "Топлофикация"

https://mreja.bg/novini/vazhno-eto-kakvo-saobshtiha-ot-toplofikaciya-2/105583 Mreja.bg
Важно: Ето какво съобщиха от "Топлофикация"


"Топлофикация" направи важно съобщение за всички свои абонати

От "Топлофикация" съобщиха важна новина за абонатите си, свързана с предстоящите изравнителни сметки. Дружеството е започнало отчет на  уредите за дялово разпределение от 14 май. На база на тези показания ще бъдат изготвени изравнителните сметки за топлинна енергия, които ще са за периода май 2019 – април 2020 година, заявиха от топлофикационното дружество.


За предстоящия отчет ще бъдат поставяни съобщения на видно място във всяка жилищна сграда. На бележката ще са посочени съответно две дати за посещение от инкасатор на "Топлофикация".


Служителите на дружеството, които ще извършат отчетите, ще спазват въведените мерки във връзка с епидемичната обстановка в страната. Инкасаторите ще носят маски, ръкавици и калцуни.


Всеки служител на дружеството ще се легитимира със служебна карта.


От "Топлофикация" припомнят, че при неосигурен или отказан достъп до топломерите, на съответните клиенти ще бъдат начислени сметки при пълна мощност на радиаторите според разхода на сградата.


Крайният срок за допълнителни отчети, възражения и рекламации е до 31 август.


На абонатите, при които се осъществява ежемесечен отчет на топломерите, още в сметките си от този месец ще платят по-малко, тъй като ще започне приспадането на надвнесените суми за периода август 2019 – март 2020 г. От компанията допълват, че след 15 юни клиентите ще имат възможност да си получат надвнесените пари, пише Ретро.бг.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.