Васил Божков завлече и шефовете на „Национална лотария“

https://mreja.bg/novini/vasil-bozhkov-zavleche-i-shefovete-na-nacionalna-lotariya-2/104947 Mreja.bg
Васил Божков завлече и шефовете на „Национална лотария“


Директорите на „Национална лотария“ – братята Милен и Димитър Ганеви също са имали проблеми с властите покрай Васил Божков.

Източници на разследването, което се води срещу Васил Божков, разкриха че хазартният бос е забъркал в проблеми с властите и шефовете на „Национална лотария“ – Милен и Димитър Ганеви.


Милен Ганев, който първоначално е бил задържан, е престоял почти денонощие в полицията. Той е бил освободен, след като дал показания.


Брат му Димитър Ганев също прекарал няколко часа в компанията на органите на реда. На връщане от Турция, той е бил задържан и отведен за показания.


Междувременно в медиите тръгна слух, че той е в неизвестност. Повод за тези твърдения стана изключения мобилен телефон на бизнесмена.


Александър Тумпаров, който е още един от хората на Божов, също имаше проблеми с родните власти. Но той е на свобода срещу 1 500 000 лева.


Към настоящия момент Васил Божков в ареста в Емирствата. Той е задържан заедно със собственика на „Левски“ Георги Попов.  Бекяров, който е още един от доверените хора на Васил Божков, бе арестуван на летище „София“. Униформените го закопчаха минути след като слезе от самолета от Виена.


Източник: Разкрития


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.