Васил Божков изкара наяве скандална истина

https://mreja.bg/novini/vasil-bozhkov-izkara-nayave-skandalna-istina/107808 Mreja.bg
Васил Божков изкара наяве скандална истина


Твърди, че не познава Ангел Папалезов


Васил Божков заяви категорично, че не е подкупвал политически лидери, а е бил рекетиран. Коментарът на бизнесмена дойде след наложените му санкции от САЩ.


 


„Политически лидери не съм подкупвал, бил съм рекетиран. Аз съм единственият, който даде сигнал до прокуратурата – официално. След това българският народ се събуди и България вече не е същата. След този сигнал, вместо да го разгледат, американците ми наложиха санкции”, допълни той.


 


Васил Божков попита кой друг български бизнесмен ще има куража да се оплаче, особено в Американското посолство.


 


„Аз бях рекетиран от Бойко Борисов, от Владислав Горанов и други хора от тяхното обкръжение. Рекетът не е подкуп”, заяви още Божков.


 


Относно твърденията, че е давал по 10 000 лева на ден на служител на Комисията по хазарта, Божков обясни: „Много ясно доказах в сигнала, че аз не съм имал достъп до шефовете и до Комисията. Този достъп беше спиран много ревниво от Влади Горанов. Единствените комуникации за хазарт са били през него”, коментира още бизнесменът.


 


Той обясни, че не познава началника на сектор „Културно-исторически ценности” Ангел Папалезов и че никога не е имал контакти с него.  

Източник: https:nova.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.