Васил Божков хвърли бомба с това разкритие за…

https://mreja.bg/novini/vasil-bozhkov-hvarli-bomba-s-tova-razkritie-za/107990 Mreja.bg
Васил Божков хвърли бомба с това разкритие за…


Партията вече не принадлежи на Трифонов


Васил Божков, който от доста време се укрива в Дубай от родното правосъдие, хвърли истинска бомба с това разкритие.


 


Той твърди, че партията "Има такъв народ" вече не принадлежи на Слави Трифонов. Обвиняемият бизнесмен даде интервю за ТV1, каза отново каза, че планира да се прибере в България веднага след парламентарните избори на 11 юли.



Божков очаква партията му "Българско лято" да е първа или втора политическа сила, а своята роля вижда като председател на парламентарната група.
Попитан за разговорите си преди година и половина с шоумена, той каза, че темата е била новата тогава телевизия на Трифонов и бъдещият му политически проект. 

"Бях заинтересуван от проекта му и трябваше разговорът ни да продължи, за да го подкрепя, но така и не се състоя. Моята подкрепа може да е не само финансова, а с влияние, да привличам хора, да организирам структури, което Слави не знае как се прави. Той все пак е шоумен", каза Божков.

"Може би партията вече не принадлежи на Слави. Вижте, че той не иска да е депутат, не желае да е премиер. Кой решава в партията? Дано не съм прав, но партията на Слави е реплика на статуквото. Тя вече не принадлежи на Трифонов", обясни Божков. 

Източник: https:blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.