Върхът на простотията! Американец си сложи регистрационен номер “COV1D19”

https://mreja.bg/novini/varhat-na-prostotiyata-amerikanec-si-slozhi-registracionen-nomer-cov1d19/105183 Mreja.bg
Върхът на простотията! Американец си сложи регистрационен номер “COV1D19”


Американецът Брандън С. (Brandon C.) споделя, че от две години се опитва да измисли някакъв атрактивен регистрационен номер, за да привлече вниманието към купения от него Ford Mustang 1986.


Докато си пие питието в местен бар (най-доброто място за брейнсторминг), Брандън и негов приятел дискутират основната тема на нашето ежедневие. Така той стига до идеята да провери дали “COV1D19” е свободен в Ohio Bureau of Motor Vehicles. Оказва се, че този регистрационен номер е свободен. Резултатът сами го виждате, а автомобилът си нарича “The Virus.”


Брандън казва, че членове на Ohio Bureau of Motor Vehicles са се „скъсали от смях”, когато чуват, че той иска номера “COV1D19.” Предупреждават го, че това му желание може да бъде отхвърлено, тъй като темата е много деликатна, но сами виждате, че желанието му е одобрено. Това все още може да се промени, тъй като към момента регистрационният номер е само временен, като би могъл да се отхвърли на последващ етап.


Иначе битката за регистрационни номера е изключително ожесточена, като в арабския свят има случай (не един и два), при които табелите се продават за милиони, дори десетки милиони долари. Един от последните примери е свързан с Kentucky Transportation Cabinet, който трябва да заплати над $150 000, защото е отказал издаването на регистрационен номер с надпис “IM GOD.”

Източник: https:www.vesti.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.