Валери Симеонов с прогноза за края на протестите

https://mreja.bg/novini/valeri-simeonov-s-prognoza-za-kraya-na-protestite/106279 Mreja.bg
Валери Симеонов с прогноза за края на протестите


Валери Симеонов прогнозира как ще приключат протестите


Валери Симеонов направи прогноза за края на протестите. Той заяви, че единствено обединените българите могат да извоюват победи и постигат своите високи цели.


Политикът заяви, че когато има разединение сред обществото, енергията отива във вътрешно противоборство, а не за съзидание.


Това заяви  той в Добрич по време на поклонението пред паметника на героя на Добричката епопея генерал-лейтенант Иван Колев.


Заместник-председателят на Народното събрание заяви, че по повод 104-ата годишнина от историческата битка всеки път застава пред мемориала с чувство на признателност и на синовно преклонение. Той добави, че и неговият дядо се е сражавал за добруджанската земя.


Симеонов добави, че Добричката епопея е велика победа на българското оръжие и заяви, че събитията от септември 1916 година могат да се определят като Добруджанската Шипка. 


Той коментира и прогнозите си за края на протестите. Симеонов заяви, че днес е време разделно, макар че все още е рано да се определи доколко е разделно.


Той вярва, че настоящият етап на стихийни протести и немотивирани искания, ще отмине. Но за съжаление краят на това няма да е с положителна оценка, пише БЛИЦ, цитирайки думите на Валери Симеонов. 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.