Валери Симеонов с нова порция скандални разкрития за Васил Божков

https://mreja.bg/novini/valeri-simeonov-s-nova-porciya-skandalni-razkritiya-za-vasil-bozhkov/105620 Mreja.bg
Валери Симеонов с нова порция скандални разкрития за Васил Божков


Валери Симеонов отвърна на Васил Божков


Валери Симеонов отговори на Васил Божков и коментира последните му постове в мрежата.


Лидерът на НФСБ, който пръв поиска промени в Закона за хазарта, заяви че твърденията на бизнесмена са поредица от лъжи и недоказани обвинения.


"Все пак не става въпрос за бизнес с наркотици, за наркопласмент. Където се дават съответните наркотици и се дават пари на ръка. Тука става въпрос за бизнес, който е под прожекторите", заяви Симеонов. Той добави, че при продажбата на лотарийни билети, бензиностанции са се отчитали по банков път.


"Няма толкова прост народ, който да повярва, че парите са се носили в чанти", допълни политическият лидер. Той заяви, че постъпленията от тази дейност са явни и Божков е действал със свои съдружници.


Лидерът на НФСБ не отрече, че се е срещал с хазартния бос, докато е бил вицепремиер.


Тогава Божков се опитвал да го разубеди от намерението му да внесе поправки в Закона за хазарта.


Валери Симеонов отрече да е получавал подкуп. Той добави, че няма да е изненадан от компромати срещу него.


"Публично известно е в София, че този човек ходи с  два джиесема. Единият, с който говори, и го слага на масата. Другият, който е в джоба му и записва. Така че, нямам никакви притеснения. И да излезе някакъв запис, нека излиза. Имало е свидетел на нашите разговори – неговият адвокат", добави Симеонов.




0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.