Ваксинирането на здравния министър д-р Стойчо Кацаров разпали голям скандал

https://mreja.bg/novini/vaksiniraneto-na-zdravniya-ministar-d-r-stoycho-kacarov-razpali-golyam-skandal/107875 Mreja.bg
Ваксинирането на здравния министър д-р Стойчо Кацаров разпали голям скандал


Хората питат „дали тази реклама е с клауза в договора“


Поредния грандиозен скандал се разрази, след като здравният министър д-р Стойчо Кацаров си постави първа игла срещу COVID-19.


 


Сложните времена явно изискват крайни мерки. Доказателство за това е служебният здравен министър Стойчо Кацаров, пише Tribune.bg.
 


Каква е историята?


Д-р Кацаров е човекът, който публично и на висок глас не вярваше в COVID-19. Отричаше пандемията и обясняваше как хората умират С, а не ОТ коронавирус.


Как ваксините не работят…


 


Д-р Кацаров обаче беше назначен за служебен здравен министър. И изведнъж започна да вярва в COVID-19. Или поне така твърди. Като министър му се наложи и многократно да отговаря на въпроса дали ще се ваксинира на фона на опитите на ръководеното от него ведомство да увеличи броя на ваксинираните.На тези въпроси той отговаряше, че към момента няма нужда, защото го е карал. Нали нямаше? Така, де, карал го е в „Пирогов“.Страницата на МЗ във Фейсбук обаче публикува снимка на Кацаров, на която би трябвало да изглежда, че очаква да получи ваксина. Така изглежда. Кадърът не доказва, че се е ваксинирал. Макар че така пише в текста към снимката.


В него пише още, че ваксината е поставена в частен медицински център, който е собственост на Спас Спасков – бивш директор на „Пирогов“.
 


Само преди два дни един от заместниците на Кацаров заяви, че започват проверки в „Пирогов“ по предварителни данни за фиктивни хоспитализации.


Преди ден пък именно Спасков обясняваше от екрана колко зле се справя настоящото ръководство на „Пирогов“.


 


Следите ли нишката? „Пирогов“…


Какво е посланието на тази снимка? Към кого е насочено? Защо Кацаров ползва услугите на частен център? Защо не се ваксинира в държавна болница? Платил ли си е частният център за реклама на страницата на МЗ? И изобщо Кацаров ваксиниран ли е?


 


В коментарите под снимката на „ваксинирания“ министър се разрази буря от възмущение, че се рекламира частен медицински център. Хората питат „дали тази реклама е с клауза в договора“.


Други обръщат внимание на статуса „антиваксър“ на служебния министър и се питат какво го е накарало да промени решението си.

Източник: https:blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.