В Англия: Путин иска победа над Украйна до 9 май!

https://mreja.bg/novini/v-angliya-putin-iska-pobeda-nad-ukrayna-do-9-may/109403 Mreja.bg
В Англия: Путин иска победа над Украйна до 9 май!


Владимир Путин желае да бъде посрещнат на парада в Москва като герой!


Британският министър на въоръжените сили Джеймс Хийпи заяви за „Индипендънт“, че Владимир Путин е наредил на руската армия да приключи войната до 9 май. Това означава, че трябва да победи Украйна до тази дата.


Причината за припрените действия на Путин е военният парад на победата, който предстои в Москва на 9 май. Русия ще отбележи 77 години от победата на СССР над нацистка Германия.


Хийпи изрази възмущението си от факта, че Путин иска така бързо да приключи войната. Според него това ще доведе до много жертви.


Според британския министър Украйна има сили да спечели тази война, но това надали ще се случи до 9 май. Все пак той е оптимист, че с помощта от запад украинците накрая ще триумфират.


Междувременно стана ясно, че Русия все още не се е отказала от използването на ядрени оръжия. Външният министър Сергей Лавров заяви в интервю, че за пореден път Западът подценяват Русия и не вярват на заплахите й, което може да му струва много скъпо.

Източник: https:novini.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.