Три катастрофи на АМ "Тракия" - двама загинаха, други двама берат душа

https://mreja.bg/novini/tri-katastrofi-na-am-trakiya-dvama-zaginaha-drugi-dvama-berat-dusha/87149 Mreja.bg
Три катастрофи на АМ "Тракия" - двама загинаха, други двама берат душа


Три последователни катастрофи са възникнали на магистрала „Тракия” в посока Бургас на 154-ти километър в района на Белозем тази сутрин, съобщи МВР. Първо са се ударили два леки автомобила. Водачът на единия – 62-годишен, е починал в болницата. Пострадала е пътничка с него и мъж от другия автомобил.

Веднага след тази катастрофа е настъпила втора. При нея БВМ намалило скоростта и в него се е блъснало пежо. На място е починала 56-годишна жена, а други двама са пострадали, учотняват от полицията. С опасност за живота е водачът на БМВ-то и неговата спътничка. В резултат на двете катастрофи се е образувала тапа и заради нея е настъпила трета катастрофа между два фолксвагена с общо четирима пострадали.

Пътните произшествия в района на Пловдивско не спират от събота, когато в 2 часа след полунощ 23-годишен пиян шофьор се натресе в такси и уби шофьора на жълтата кола. При теста с дрегер е отчетен алкохол в кръвта на младия водач, а спътника до него – 21-годишен младеж е бил дрогиран.

Източник: https:www.24chasa.bg


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.