Томислав Дончев с коментар за кандидат-премиера на ГЕРБ (Вижте кого ще предложат)

https://mreja.bg/novini/tomislav-donchev-s-komentar-za-kandidat-premiera-na-gerb-vizhte-kogo-shte-predlozhat/107867 Mreja.bg
Томислав Дончев с коментар за кандидат-премиера на ГЕРБ (Вижте кого ще предложат)


Възможно е отново Даниел Митов да бъде предложението ни за министър председател, но е възможно и това да е лидерът на най-голямата политическа сила ГЕРБ. Това заяви в ефира на Нова ТВ Томислав Дончев от ГЕРБ.



"В момента никой не иска да работи с никого. Санкциите "Магнитски" не са ни съсипали. На първи прочит те отразяват дневния ред на обществото и очевидно не е станало дневен ред на институциите.", каза той.

"Нито Божков, нито Пеевски са се появили по време на нашето управление. Звездата им е изгряла много по-рано.", категоричен е политикът.

"Не мисля, че ГЕРБ сме подценили, който и да било сигнал. В България са приложени всички възможни антикорупционни мерки, но не е толкова лесно тя да бъде изкоренена.

Това, че има усещане за корупция по всяка вероятност значи, че има корупция.", каза Дончев.

"Ако ставаше дума за Борисов в обвиненията за политикът, който е бил подкупван от Божков, то името му щеше да излезе.", смята той.

"В съзнанието на хората ние все още носим пълна отговорност за, това което се случва. Мен ме спират хора на улицата и ме молят да им реша проблем, а аз трябва да обяснявам, че съм безработен.", разкри политикът от ГЕРБ.

"Сюжети с подслушване има от около 10 години. Трябват доказателства. ", заяви Дончев.

"В тази игра най-важно е да не загубиш себе си. От толкова популизъм все някой трябва да е носител на здравия разум. Много сме работили заради това и много грешки сме допускали", каза той.

Аз нямам проблем да коментирам служебния кабинет, а вие имате ли смелост да ме питате и да не дойде някой министър да ви се накара после. Иска ми се освен да се оплакват от всичко и някаква работа да свършат. Това е силно политизиран кабинет", завърши политикът от ГЕРБ.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.